Getuigenissen

R. Meyers uit Aartselaar

Bedankt om weerom een pand vlot te verhuren. Op zeer korte tijd had je al een huurder gevonden. Wij waarderen de service die u heeft gegeven. De afhandeling van het dossier is perfect verlopen. Wij zullen zeker nog beroep doen op uw diensten. Bedankt Denis!

Frank en Ann uit Antwerpen

Wij hebben met veel plezier mogen samenwerken met Santon Vastgoed. Door het professionalisme en de daadkracht van Denis verliep de aankoop van ons appartement op de Esmoreitlaan heel vlot en correct. Dank je wel Denis!

Griet van Veldhoven

Zeer vlotte, eerlijke en professionele service. Alles verloopt volgens afspraak en bij twijfel worden de voor- en nadelen van de mogelijke opties open besproken. Ik woon in het buitenland, we hebben alles via e-post en telefoon gedaan en heb geen 2 seconden wakker gelegen. Alles wat werd afgesproken werd tot in de puntjes uitgevoerd. Wil je een service zonder zorgen ... dan is Denis je man!

Marleen uit Antwerpen

Samenwerken met Denis Santon is zeer aangenaam. Hij is steeds zeer enthousiast en levert een service van zeer hoge kwaliteit. Wat een luxe !

Lien Vanderper uit Gent

Denis is een heel professionele makelaar en handelt met kennis van zaken. Hij is heel vriendelijk en communiceert heel vlot. Topservice! Heel aangename samenwerking vanaf de start. Aanrader!

Noor Nafisah

Denis is super vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar persoon. Goede communicatie. Top service! Zeer tevreden kan het iedereen aanraden.

Tom Verheyleweghen uit Antwerpen

‘Allemaal aangename en correcte contacten met Santon Vastgoed. De communicatie verloopt bijzonder vlot en ook de administratie wordt steeds goed opgevolgd. Een positieve samenwerking!’

Sagaert uit Zwevegem

Bedankt voor de gedane moeite. Zeer tevreden van uw service! Hervé Sagaert

Erik en Ina Heens uit Antwerpen

Santon Vastgoed verkocht, tot tweemaal toe een eigendom van ons, vlot en aan een eerlijke prijs. Vooral de professionele en persoonlijke aanpak van Denis weten wij te appreciëren. Klant en service staan er voorop, een groot pluspunt in vergelijking met andere makelaars waar we mee samenwerkten. Denis hield ons steeds op de hoogte van de bezoeken en stand van zaken. We zullen zeker niet nalaten in de toekomst terug beroep op hem te doen. Bedankt Denis. Erik en Ina Heens uit Antwerpen.

Van De Steen uit Wuustwezel

Reeds vanaf het eerste contact was het voor ons duidelijk, immo kantoor Santon Vastgoed was de juiste keuze. Een correcte waardebepaling. Geen loze beloftes… En geloof ons dat is niet altijd zo! Denis stelde een professioneel verkoopdossier op met een reële foto reportage. Ook de vakkundige begeleiding zoals het verstrekken van de nodige documenten zoals EPC attest, elektrische controle enz. verliep zonder enige problemen. Denis heeft volgens ons een groot klantenbestand van ‘zoekende kandidaat kopers’ want ons huis was op één dag verkocht! En ja, aan de prijs volgens de waardebepaling! Ons dossier werd opgevolgd tot en met het verlijden van de akte, een prima service na verkoop. Kortom, wij zijn gelukkige verkopers. Hartelijk dank Denis. Familie Van de Steen.

Blijf op de hoogte

Wenst u als eerste op de hoogte te worden gehouden van nieuwe eigendommen, prijswijzigingen en andere aanpassingen die voor u als kandidaat-koper/huurder interessant zijn? Loop dan niets mis en registreer u hier.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons