Getuigenissen

Freyja Monballiu uit Antwerpen

Denis van "Santon Vastgoed" heeft ons niet enkel op een eerlijke en vriendelijke manier geholpen met de aankoop van ons eerste opbrengstpand, maar ook na de aankoop bleef hij behulpzaam en beschikbaar voor vragen en advies. Heel aangenaam om met een professionele makelaar zoals Denis samen te werken. Voor herhaling vatbaar.

Viv Hermans uit Wilrijk

Ik ken Denis Santon reeds meer dan 20 jaar en hij is een top makelaar in de regio Antwerpen. Uiterst behulpzaam en attent voor zowel de eigenaar als de klant zonder ooit druk te zetten. Alles wordt netjes en tot in de puntjes afgewerkt. Aangename samenwerking en aanbevelenswaardig service. Dank je wel Denis.

R. Meyers uit Aartselaar

Bedankt om weerom een pand vlot te verhuren. Op zeer korte tijd had je al een huurder gevonden. Wij waarderen de service die u heeft gegeven. De afhandeling van het dossier is perfect verlopen. Wij zullen zeker nog beroep doen op uw diensten. Bedankt Denis!

Frank en Ann uit Antwerpen

Wij hebben met veel plezier mogen samenwerken met Santon Vastgoed. Door het professionalisme en de daadkracht van Denis verliep de aankoop van ons appartement op de Esmoreitlaan heel vlot en correct. Dank je wel Denis!

Griet van Veldhoven

Zeer vlotte, eerlijke en professionele service. Alles verloopt volgens afspraak en bij twijfel worden de voor- en nadelen van de mogelijke opties open besproken. Ik woon in het buitenland, we hebben alles via e-post en telefoon gedaan en heb geen 2 seconden wakker gelegen. Alles wat werd afgesproken werd tot in de puntjes uitgevoerd. Wil je een service zonder zorgen ... dan is Denis je man!

Marleen uit Antwerpen

Samenwerken met Denis Santon is zeer aangenaam. Hij is steeds zeer enthousiast en levert een service van zeer hoge kwaliteit. Wat een luxe !

Lien Vanderper uit Gent

Denis is een heel professionele makelaar en handelt met kennis van zaken. Hij is heel vriendelijk en communiceert heel vlot. Topservice! Heel aangename samenwerking vanaf de start. Aanrader!

Noor Nafisah

Denis is super vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar persoon. Goede communicatie. Top service! Zeer tevreden kan het iedereen aanraden.

Tom Verheyleweghen uit Antwerpen

‘Allemaal aangename en correcte contacten met Santon Vastgoed. De communicatie verloopt bijzonder vlot en ook de administratie wordt steeds goed opgevolgd. Een positieve samenwerking!’

Sagaert uit Zwevegem

Bedankt voor de gedane moeite. Zeer tevreden van uw service! Hervé Sagaert

Blijf op de hoogte

Wenst u als eerste op de hoogte te worden gehouden van nieuwe eigendommen, prijswijzigingen en andere aanpassingen die voor u als kandidaat-koper/huurder interessant zijn? Loop dan niets mis en registreer u hier.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons